Empower your technology

Combineer je technologie met 3D voor de beste interactieve user experience

Empower your technology

Combineer je technologie met 3D voor de beste interactieve user experience

Verbeter je salesproces, meer omzet, minder kosten

Versterk je productverhaal op een unieke en interactieve manier, alles in 3D gemaakt en gepresenteerd. Een unieke klantbeleving en een sneller en foutloos verkoop- en productieproces.

Bekijk onze toepassingen

3D-catalogus

Configurator

Geef procestechnologie een echt platform

Investeer in de beste optie voor sales &  promoties, waar virtual reality zorgt voor indrukwekkende productpresentaties en een unieke beursbeleving. Deze innovatieve aanpak betrekt klanten op een hoog niveau, waardoor zij een echte ervaring ondergaan en het beste inzicht krijgen in mogelijke technologische oplossingen.

Tegelijkertijd maakt VR-presentatie communicatie impactvol en overtuigend door complexe concepten visueel tastbaar te maken voor klanten.Dezelfde oplossing is daarnaast een geweldig extra hulpmiddel bij het inmeten op locatie.

Voor salesmanagers is het kunnen configureren van mogelijke oplossingen in presentaties  een buitengewoon efficiënt hulpmiddel. De MetaChef configurator is eenvoudig in gebruik en super realistisch, waardoor technologiebedrijven efficiënter kunnen presenteren en klanten een tastbare ervaring krijgen van hun toekomstige machines

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Machinelijnen in 3D

Ervaar onze producten alsof je ze vasthoudt.

Cases

Bekijk hieronder de resultaten die behaald zijn door VR en AR toe te passen!

Direct toegang