SELO’s grootste machines dichterbij gebracht met interactieve 3D-modellen.

Bespaart kosten

op beurzen

Focus

alleen op wat belangrijk is

Altijd & overal

te gebruiken

Over SELO

Het bedrijf Selo uit Hengelo bouwt geavanceerde foodprocessingmachines. Het bedrijf bestaat sinds 1944 en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een innovatieve wereldspeler in de voedingsmiddelenindustrie.

Vraagstuk

Selo produceert (veelal) omvangrijke installaties voor het verwerken van voedsel en petfood. Juist omdat dergelijke installaties zo groot zijn, is het presenteren ervan lastig (bijvoorbeeld op een beurs of tijdens een salesgesprek). Selo zocht contact met MetaChef om een oplossing voor deze uitdaging te vinden.

“Dankzij 3D-technologie kunnen we op een andere manier communiceren met onze klanten, waardoor onze presentatie nog krachtiger wordt en bijna tastbaar aanvoelt.“

Willibrord Woertman, managing director bij Selo

Onze oplossing

We zijn gestart met het modelleren van een productielijn voor mayonaise. Dit bleek meteen een succes te zijn, dus andere processingmachines volgenden. Voor de salesafdeling van Selo is het dankzij deze 3D-modellen een stuk eenvoudiger om de machines, of zelfs een specifiek onderdeel ervan, te laten zien aan een (potentiële) klant. De 3D-presentaties op bijvoorbeeld een tablet helpen Selo om het verhaal beter uit te leggen.

En niet alleen de verkopers zijn er blij mee; de 3D-machines zijn ook te zien op de website van Selo. Alle bezoekers van de website kunnen de machines nu van alle kanten bekijken en krijgen informatie over een onderdeel van het proces of over de machine zodra ze op een cijfer klikken.

Ook op zoek naar een 3D catalogus?

Neem contact met ons op!

Cases

Bekijk onze successen