Hoe DERO GROEP alle machines uitlegt in een visual

Eindeloos variëren

besparing per practicum

Focust

alleen op wat belangrijk is

Altijd & overal

Over DERO GROEP

DERO GROEP staat bekend om zijn op maat gemaakte productieautomatisering, gedreven door een team van creatieve probleemoplossers. Met expertise in robotics, kaas, convenience en end-of-line oplossingen, levert DERO GROEP niet alleen standalone systemen, maar integreert het ook complete productiesystemen voor diverse industrieën.

Vraagstuk

DERO GROEP kwam naar ons toe op zoek naar hulp bij het implementeren van hun nieuwe benadering van het gebruik van digitale 3D-modellen om hun machine- en automatiseringsmogelijkheden te demonstreren. Ze wilden deze technologie benutten om visuals beter aan te passen en beknopte uitleg te bieden aan hun klanten, met als uiteindelijk doel de communicatie-efficiëntie te verbeteren en hun unieke kenmerken duidelijker te benadrukken.

“Dit stelt ons in staat om efficiënter te communiceren en onze unieke kenmerken duidelijker te benadrukken.”

– Tom Sonntag, DERO GROEP

Onze oplossing

Onze oplossing voor DERO GROEP omvat het creëren van gedetailleerde 3D- en VR-modellen van alle machines die betrokken zijn bij het kaasproductieproces. Door deze innovatieve aanpak kunnen ze hun productieproces visualiseren in een virtuele omgeving, waardoor ze een dieper inzicht krijgen en efficiënter kunnen werken. Met onze op maat gemaakte 3D- en VR-oplossingen kunnen ze hun operationele processen optimaliseren en hun unieke kenmerken duidelijk demonstreren aan klanten, waardoor ze een voorsprong behouden in de markt.

Ook op zoek naar een 3D catalogus?

Neem contact met ons op!

Cases

Bekijk onze successen letc