Empower your products

Combineer je producten met 3D voor een unieke klantervaring

Verbeter je sales- en marketingproces: meer aandacht, meer sales en minder kosten

Versterk je productverhaal op een unieke en interactieve manier, alles in 3D gemaakt en gepresenteerd. Een unieke klantbeleving en een sneller en foutloos verkoop- en productieproces.

Bekijk onze toepassingen

3D-catalogus

Content creator

Configurator

Een beeld duizenden mogelijkheden.

In de wereld van e-commerce, waar de druk op snelle contentlevering en kostenoptimalisatie hoog is, brengen 3D-oplossingen van Metachef een innovatieve benadering. Deze geavanceerde oplossingen bieden een snel en efficiënt antwoord op de behoefte aan hoogwaardige promoties, packshots, hero images, productvarianten en still’s.

Een interactieve aanpak versterkt niet alleen je productpresentatie, maar geeft ook extra impact aan je merk tijdens salesgesprekken.

Optimaliseer je schap- en category management met geavanceerde 3D-technologie voor maximale impact tijdens gesprekken met retailers. Betreed de toekomst met een virtuele supermarktervaring, een unieke merkbeleving die verder gaat dan de traditionele marketingaanpak.

Het presenteren of laden van producten in je PIM-systeem, zelfs voordat ze in productie zijn, wordt nu moeiteloos opgelost met een 3D-configurator.

Meer dan 5.000 producten in 3D

De meest complete collectie van 3D modellen in eigen huis geproduceerd. Direct beschikbaar vanuit het MetaChef platform!

Cases

Bekijk hieronder de resultaten die behaald zijn door VR en AR toe te passen!

Meer weten over de interactieve mogelijkheden met 3D?