VanDrie eerste digitale Schnittenboek

800 euro

besparing per practicum

Ongelimiteerd

praktijklessen

Altijd & overal

te gebruiken

Over VanDrie

De VanDrie Group is een Nederlands familiebedrijf met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en Duitsland. De onderneming is wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees, kalvervoeders en kalfsvellen. VanDrie Group is ketenproducent en daardoor uniek in de wereld.

Vraagstuk

In de wereld van internationale communicatie rondom kalfsvlees ondervonden we uitdagingen met betrekking tot de verschillende benamingen en delen van ons product. Hoe kunnen we deze misverstanden voorkomen en tegelijkertijd een dieper begrip bieden aan onze klanten wereldwijd?

“Onze ambitie is om onze marktpositie te versterken en de reputatie van onze heerlijke kalfsvleesproducten wereldwijd te verbeteren.”

Korstiaan Mulderij, directeur stichting promotie kalfsvlees

Onze oplossing

Van alle kalfsdelen die VanDrie Group verkoopt, hebben we een 3D model gemaakt. Vervolgens zijn de oude foto’s in het snittenboek vervangen door de dynamische en complete 3D-afbeeldingen.

Klanten van VanDrie Group kunnen nu snel en eenvoudig het digitale snittenboek – de Vealcuts App – bezoeken en hebben beter inzicht in het assortiment van VanDrie Group. Elk stuk vlees kan gedraaid worden en van alle kanten worden bekeken. Er kan zelfs extra informatie aan het model gekoppeld worden, zoals recepten en video’s.
Daarnaast heeft elke snit een naam en een code. Vooral de code helpt te voorkomen dat er tijdens het contact met klanten miscommunicatie ontstaat over de specifieke stukken vlees.

Ook op zoek naar een 3D catalogus?

Neem contact met ons op!