Oliehoorn versnelt de time-to-market met 3D-modellen

Packshots binnen

2 werkdagen

Consistentie

Alle packshots gelijk

Uniek

onderscheidend van de concurrentie

Over Oliehoorn

Oliehoorn, opgericht in 1981, is een Nederlandse familieonderneming die bekend staat om haar heerlijke sauzen. Van fritessaus tot curry, mayonaise en ketchup, Oliehoorn brengt al decennia lang smaak in eetmomenten.

Vraagstuk

Oliehoorn stond voor de uitdaging om het beeldmateriaal, inclusief packshots, op een effectievere manier te beheren. Daarnaast groeide de vraag van klanten naar specifieke packshots, waaronder HERO-afbeeldingen, secundaire afbeeldingen en zelfs 3D-modellen. Met deze uitdaging kwam Oliehoorn bij ons.

“Deze digitale 3D-benadering zorgt ervoor dat we de visuals klaar hebben voordat het echte product zelfs maar bestaat.”

Mercedes Bos, Marketing Manager at Oliehoorn

Onze oplossing

Met de Content Creator maakt Oliehoorn gebruik van slimme 3D-technologie om op efficiënte wijze packshots te produceren in elke stijl en voor elke output. Naast het maken van packshots worden de modellen ook in 3D weergegeven op de website, waardoor de online kijkervaring wordt verbeterd.

Deze innovatieve benadering biedt aanzienlijke voordelen, waaronder kostenbesparingen en verbeterde klantbetrokkenheid. Door het gebruik van 3D-technologie kunnen fysieke prototypes worden geëlimineerd, wat resulteert in lagere materiaalkosten en minder verspilling. Bovendien versnelt de efficiëntie van digitaal produceren het ontwerpproces, waardoor de time-to-market wordt verkort en overheadkosten worden verlaagd.

Ook op zoek naar een 3D catalogus?

Neem contact met ons op!

Cases

Bekijk andere toepassingen met de 3D catalogus