Van der Meulen digitaliseert het creƫren van visuele content

Bespaar

op externe fotografiekosten

Snelheid

naar de markt

flexibiliteit

door het snel kunnen aanpassen van artwork

Over Van der Meulen

Al vier generaties lang wijdt de Friese bakkersfamilie Van der Meulen zich met hart en ziel aan Ć©Ć©n doel: het maken van meesterlijk lekkere bakkerijproducten. Van der Meulen staat bekend om hun passie voor het vak en hun toewijding aan het produceren van de lekkerste beschuiten, Melba Toast en roggebrood. Met een focus op kwaliteit en vakmanschap, blijven ze dagelijks vroeg uit de veren gaan om Nederland te voorzien van heerlijke producten waar ze trots op zijn.

Vraagstuk

Van der Meulen kwam bij Metachef met de uitdaging om hun marketingprocessen te optimaliseren. Ze zochten naar een oplossing voor snelle en efficiƫnte creatie van marketingmateriaal, centrale opslag van content, verbetering van merkconsistentie en flexibele distributiemogelijkheden naar diverse kanalen en retailers.

“De overgang naar digitale packshot-creatie biedt ons de flexibiliteit om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van retailers.”

Hielke van der Tuin, Product developer at Van der Meulen

Onze oplossing

Metachef heeft voor Van der Meulen een gecentraliseerd digitaal 3D-platform geĆÆmplementeerd, wat een revolutionaire verandering teweegbrengt in hoe Van der Meulen marketingcontent creĆ«ert en distribueert.

Dit platform stelt Van der Meulen in staat om efficiĆ«nt marketingmateriaal te creĆ«ren dankzij geĆÆntegreerde tools, waardoor ze snel kunnen inspelen op markttrends. Door alle marketingcontent op Ć©Ć©n centrale locatie op te slaan, wordt samenwerking binnen het marketingteam bevorderd en wordt versnippering van bestanden voorkomen. Hierdoor kunnen ze consistentie in hun merkpresentatie waarborgen, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling en versterking van de merkidentiteit.

Bovendien biedt het platform flexibele distributiemogelijkheden, waardoor Van der Meulen hun marketingcontent gemakkelijk naar verschillende kanalen en retailers kan verspreiden, wat resulteert in een brede en consistente aanwezigheid op diverse platforms.

Direct proberen?

Cases

Bekijk andere toepassingen met de 3D catalogus