Students from the Hotel School explore the kitchen using VR glasses

Better engagement

with students

Saves

time

Safe

omgang met gevaarlijke apparatuur

About NHL Stenden

De Hotel Management School is een hogeschool, welke sterk verankerd is in de regio met een ‘global netwerk approach’. Met hun wereldwijde partnernetwerk zijn ze altijd op zoek naar vernieuwende methoden en manieren om werkveld, onderwijs en onderzoek met elkaar te verbinden.

De toekomst vraagt om ondernemende en vindingrijke professionals, die hun kennis omzetten in innovatieve oplossingen. Die met een doordachte visie verder kijken dan hun eigen vakgebied en durven te doen.

Dat is de kracht van NHL Stenden; in een steeds sneller veranderende wereld maken hun mensen het onmogelijke mogelijk.

Question

De Hotel Management School van NHL Stenden staat voor de uitdaging om innovatieve methoden te integreren die zowel de soft als hard skills van studenten binnen het keukengedeelte van de hospitality management opleiding versterken. Tegelijkertijd dient de overgang tussen theoretisch en praktisch leren verbeterd te worden, om zo een effectiever onderwijsproces te realiseren dat aansluit bij de behoeften van een snel veranderende sector. Hier mochten wij mee aan de slag.

“Deze vernieuwingen zijn van groot belang in ons unieke onderwijsconcept: Design Based Education.“

Marco ten Hoor, Academy Director van Hotel Management School

Our solution

Als gamechanger in het onderwijs is de Hotel Management School in Leeuwarden altijd opzoek naar vernieuwing. MetaChef heeft voor de hotel management school een virtuele keuken ontwikkeld. Deze digitale interactieve aanpak is vooral gericht op het nog beter ontwikkelen soft en hard skills binnen het keuken deel van de hospitality management opleiding.

With the help of interactive and lifelike 3D models in the digital study materials, learning becomes even more attractive and clear for students. In a virtual kitchen they learn everything about the operation of product knowledge, material knowledge, kitchen equipment and safety. The great advantage of this extension is that students can prepare independently for the practical lessons that follow. It ensures a smooth transition from theory to practice.

Ook op zoek naar onderwijs vernieuwing?

Cases

Bekijk hieronder andere onderwijs gerelateerde cases.