Vion Food Group optimaliseert de verkoop met een uitgebreide configurator tool

Centrale

database

Beter begrip

door visuele presentaties

Efficiënt

veranderingen implementeren

Over Vion

Vion is een vooraanstaande internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met fabrieken in Nederland, Duitsland en België. Met vertegenwoordigingskantoren in zestien landen wereldwijd bedienen ze klanten in diverse sectoren, waaronder retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie.

Vraagstuk

Vion Food Group benaderde ons met de uitdaging om hun verkoopproces te stroomlijnen en te verbeteren. Ze wilden een oplossing om hun sales teams altijd en overal te voorzien van actuele informatie over product- en verpakkingsmogelijkheden van al hun productielocaties in Europa. Hun doel was om de efficiëntie te verhogen, de nauwkeurigheid te verbeteren en een meer klantgerichte benadering te realiseren om zo hun concurrentiepositie te versterken in de steeds veranderende voedingsindustrie.


“Het stelt het verkoopteam in staat om onze diverse productreeks en verpakkingsmogelijkheden effectief te presenteren, waardoor onze retailpartners direct visuele antwoorden krijgen.”

Edwin Zeller, Chief Commercial Officer at Vion

Onze oplossing

Vion Food Group heeft zijn verkoopproces geoptimaliseerd door een uitgebreide configuratietool te implementeren. Deze tool zorgt ervoor dat verkoopteams altijd op de hoogte zijn van de nieuwste product- en verpakkingsopties van elke productielocatie in Europa. Dit heeft geleid tot verbeterde efficiëntie, nauwkeurigheid en klantgerichtheid, waardoor de positie van Vion als marktleider in de voedingsmiddelenindustrie is versterkt.

Ook op zoek naar een 3D catalogus?

Neem contact met ons op!

Cases

Bekijk onze successen