onderwijsrevolutie met digital twins in Food & Business

Virtuele praktijklessen duren

1 UUR

in plaats van een halve dag

98%

van de studenten geeft aan dat VR hun leerervaring verbeterd

Altijd & overal

te gebruiken

Over HAN

De opleiding Food en Business aan de HAN, is met ruim 800 studenten één van de grootste HBO food opleidingen van Nederland. Binnen de opleiding leren studenten o.a. alles over het bedenken en vermarkten van nieuwe, verantwoorde en gezonde producten. Hierbij staat alles op het gebied van Voeding & Gezondheid, Quality & Productie en Commercie & Innovatieve business centraal.

Vraagstuk

Studenten van Food & Business moeten tijdens hun studie alles te weten komen over wat er zich in diverse foodketens afspeelt, van begin tot eind. Door strenge toegangseisen die productiebedrijven stellen aan een bedrijfsbezoeken, wordt het steeds lastiger om studenten de praktijk te laten ervaren. Wanneer de mogelijkheid er wel is om te bezoeken, kunnen studenten specifieke en belangrijke delen van het proces niet goed bekijken.

“Deze 3D-toepassing is een echte gamechanger en stelt onze studenten in staat om fabrieksprocessen virtueel te ervaren en te begrijpen op een manier die eerder onmogelijk was.”

Rik Schildkamp, lecturer at HAN

Onze oplossing

Tijdens een workshop over interactief onderwijs, hebben we de HAN geadviseerd om te kiezen voor het interactieve kaasproces uit ons assortiment. Deze op maat gemaakte virtuele omgeving stelt studenten in staat om real-life het kaasproductieproces te ervaren. MetaChef’s geavanceerde technologie biedt HAN een unieke en interactieve leerervaring, waardoor studenten van dichtbij een heel goed beeld krijgen hoe productieprocessen werken.

Ook op zoek naar een 3D catalogus?

Neem contact met ons op!