SVH inspires at HORECAVA: What are you going for in 2023?

Van maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2023 vindt de grootste horecabeurs van Nederland plaats: de Horecava. SVH is natuurlijk van de partij! Als trotse partner van deze fantastische beurs hebben we er veel zin in. Jij ook? Je bent van harte welkom op de stands van SVH! We staan in hal 8 bij stand 8.325 en je vindt ons ook op het Trendlab in de speciale PersoneelsHUB in hal 6 bij stand 6.100. Ontmoet, proef en ervaar!

Waar ga jij voor in 2023?
Dat is het thema van SVH dit jaar. Doe inspiratie op, ontmoet vakgenoten en laat je vooral informeren over de mogelijkheden binnen onze mooie horecasector waar jij voor kan gaan om jezelf te ontwikkelen in het vak! Ga jij voor een wijn-, bier- of cocktailtraining dit jaar? Een pizza-workshop? Behaal jij in 2023 jouw sociale hygiëne of leermeester diploma? Of sta jij volgend jaar met je leerbedrijf in de Top 3 beste leerbedrijven? Een koksopleiding met STAP-budget volgen? Aan de slag met het nieuwe leermiddel Brood & Banket? Van start met een eigen bedrijfsacademy voor je medewerkers? Opgaan voor de Meestertitel? Mogelijkheden te over, de keuze is aan jou!

SVH Opleidersplein  
Tijdens de beurs serveert SVH jou het grootste aanbod van cursussen en opleidingen in de horeca bij de beste opleiders van Nederland. Stippel nu jouw carrière in de horeca uit! Je vindt deze branche-erkende opleiders terug op de stand van SVH. Ze staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te informeren over het aanbod aan horecaopleidingen. Op het Opleidersplein vind je opleiders van verschillende horecavakgebieden zoals koffie, thee, bier, wijn en cocktails. Maar natuurlijk ook opleidingen voor keuken, bediening of ondernemersvaardigheden en uiteraard de opleiders die de cursussen voor leermeester, sociale hygiëne en horecaportier verzorgen. Waar ga jij voor? Tip: Vraag STAP-budget aan en volg in 2023 gratis of met flinke korting een SVH erkende opleiding, cursus of training. De volgende opleiders vind je op het Opleidersplein en inspireren je graag:

PersoneelsHUB @ Trendlab 
Op de interactieve PersoneelsHUB vind je alles rondom de huidige arbeidsmarktuitdagingen in de horecabranche. Zowel werkgevers als werknemers worden geïnspireerd, geïnformeerd en geactiveerd rondom personeel(tekort). Verschillende partners van de Horecava vullen hier een deel van in, waarbij SVH betrokken is bij het onboarden en binden, boeien en behouden van medewerkers met de officiële SVH Bedrijfsacademies.

Ook MetaChef vind je op de PersoneelsHUB. Wil je op een aantrekkelijke, effectieve en inspirerende manier (praktijk)lessen en training bieden? Dat kan met de virtual reality (VR)- en augmented reality (AR) toepassingen van MetaChef. Train nieuwe medewerkers, leid studenten op of geef bijscholing aan je bestaande medewerkers. Het is dé manier om meer betrokkenheid te creëren (learning by doing) en effectief aan de slag te gaan. Wat ze gaan doen op de Horecava? 

  • Via een QR code op je telefoon zie je als bezoeker een compleet fysiek gedekte tafel met tafellinnen, peper & zout, bloemetjes en een fles wijn. Het gerecht, het bestek en het glaswerk wordt zichtbaar vanuit AR. 
  • Ook kunnen bezoekers hun warenkennis testen op een hologrambox. Ze krijgen 8 3D modellen te zien van groente en fruit en moeten het juiste antwoord kiezen bij het product. Vragen afgerond? Dan maak je kans op een mocktail pakket! 

Ook Gastvrijheidscoach is van de partij op de PersoneelsHUB. Zij bieden advies en begeleiding op het gebied van gastvrijheid en personeelsbeleid. Dit kan ondernemers helpen om hun bedrijf te versterken en te verbeteren, wat weer kan bijdragen aan het behoud en het aantrekken van medewerkers. Daarnaast gaan ze tijdens de Horecava ook nieuwe trainingspakketten aankondigen! 
 
Benieuwd geworden? Zoek ons zeker op in de PersoneelsHUB in hal 6 stand 6.100, onze collega’s staan voor je klaar! 

Beste Leerbedrijf Horeca en Beste Leermeester   
Wie wordt het Beste Leerbedrijf Horeca 2022/2023? En wie mag zich de Beste Leermeester Horeca gaan noemen? Na een onderbreking van twee jaar is de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca in september 2022 weer van start gegaan. SVH organiseert deze wedstrijd namens de horecasector. In november werd de Top 10 bekendgemaakt, nadat ruim 100 erkende leerbedrijven waren genomineerd. Begin vorige maand maakte SVH namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca ook bekend welke leerbedrijven en leermeesters in de Top 3 van de wedstrijd staan. In willekeurige volgorde zijn dat:   
  
Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca  

Top 3 Beste Leermeester Horeca  

Op de laatste beursdag vindt de finale van deze wedstrijd plaats en zullen de winnaars bekend worden gemaakt. Kom je ook? Het wordt super spannend!

Er is natuurlijk nog veel meer!  
Elke dag een pubquiz, cocktail-, bier- en wijnworkshops, inspiratiesessies, discussiepanels, pizza proeverij, oestermasterclass, diploma-uitreikingen, SVH Gezel Meester borrel, een leermiddelen carrousel en vooral heel veel gezelligheid. Kom langs en bezoek de stand van SVH in hal 8 bij stand 8.325. Heel graag tot dan!

Bron: SVH | https://www.svh.nl/Nieuws/SVH-inspireert-op-HORECAVA-Waar-ga-jij-voor-in-2023/