Your expert in digital food

MetaChef LAB

MetaChef LAB is het R&D domein van het bedrijf. In dit unieke LAB werken wij aan de wereld van digital food. Met de nieuwste technieken helpen we onze opdrachtgevers dan ook belangrijke zaken binnen hun werk slimmer en effectiever aan te pakken.

Alles in het MetaChef LAB draait om technieken en ontwikkelingen binnen AR, VR, robotisering, AI en digital twins. Hier onderzoeken en valideren wij onze eigen ontwikkelingen binnen het toepassingsgebied van food en agri.

Specifieke klantvragen vanuit industrie, retail en onderwijs worden in een speciaal client-only development programma opgenomen. Alleen de meest kansrijke kunnen mee in een meerjarig ontwikkelingsprogramma. Wij werken samen met universiteiten en hogescholen in Nederland en Duitsland.

Raad van advies

Voor onze business unit Education heeft MetaChef een adviesraad aangesteld bestaande uit een selecte groep experts uit het werkveld food, agri en techniek. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jonge talenten, docenten & opleiders steeds weer opnieuw met innovatief en boeiend onderwijsmateriaal kunnen werken.

Digital Food Factory

MetaChef is gevestigd in de Digital Food Factory: de watertoren van de voormalige Menko textielfabriek in de historische wijk Roombeek te Enschede. Het pand wordt sinds 2021 gedeeld met Het Foodatelier en DiDutch. De drie ondernemingen versterken elkaar vanuit hun eigen expertise en een gedeelde passie voor food en technologie.

Slim, effectief en betrokken

In de Digital Food Factory werken strategen, ontwerpers, en ontwikkelaars aan commerciële vraagstukken die direct of indirect gerelateerd zijn aan food. Van groeistrategieën, verpakkingsontwerp en productontwikkeling tot aan innovatieve 3D oplossingen. De locatie beschikt dan ook onder meer over een ontwikkelingskeuken, een technische werkplaats, een VR lab en een 3D fabriek.

Vacatures

Key-Account Manager Industrie

Voor de verdere groei, en ontwikkeling van ons bedrijf MetaChef zijn wij op zoek naar een ondernemende, enthousiaste, en gedreven (internationale) Key-Accountmanager. Als accountmanager richt je je op potentiële en bestaande klanten binnen food, agri en tech.

Business Development Manager

Als Business Development Manager denk je mee met de klant over uitdagingen en weet dit door te vertalen naar passende oplossingen en new business voor de food industrie, retail en onderwijs. Daarnaast werk je aan het verstevigen van de huidige marktpositie van MetaChef en signaleer je trends en ontwikkelingen.

Stage VR Engineer

Als VR engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een breed scala aan toepassingen voor VR/AR en specifieke apparaten samen met het team.

Stage 3D Artist

Als 3D artist ben je verantwoordelijk voor het maken van realistische 3D-modellen voor web- en VR/AR- toepassingen samen met het team.

Stage Software Engineer

Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een breed scala aan toepassingen voor web, VR/AR en specifieke apparaten samen met het team.

Stage UI / UX Designer

Als UX/UI designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van ons snel groeiende 3D SaaS platform.