ConnectingTheDots en MetaChef lanceren gezamenlijk initiatief voor productbeheer met 3D, VR en AR

ConnectingTheDots, de toonaangevende leverancier van Product Informatie Management (PIM) software en MetaChef, een pionier in 3D, VR en AR-technologieƫn, kondigen vandaag een samenwerking aan. Gezamenlijk introduceren ze een baanbrekend productplatform dat de manier waarop bedrijven in de FMCG, retail en e-commerce hun producten ontwikkelen, vermarkten en beheren fundamenteel zal transformeren.

Deze unieke samenwerking markeert een mijlpaal in de evolutie van Product Informatie Management (PIM). Het platform integreert geavanceerde 3D, VR en AR-technologieƫn met krachtige PIM-functionaliteit, waardoor bedrijven next level gebruikerservaringen kunnen creƫren.

In de digitale wereld, waar zowel consumenten als B2B-kopers hoge eisen stellen aan online belevingen, beseffen ConnectingTheDots en MetaChef dat bedrijven hun producten op een interactieve en visueel aantrekkelijke manier moeten presenteren. De introductie van ons geĆÆntegreerde productplatform beantwoordt aan deze behoefte. Bedrijven kunnen hiermee hun producten op een innovatieve manier presenteren en tegelijkertijd hun product- en contentcreatieprocessen optimaliseren.

Het nieuwe platform combineert de bewezen PIM-oplossing van ConnectingTheDots met de 3D-catalogus, 3D-configurator, en 3D-content creator van MetaChef. Deze integratie maakt het mogelijk voor bedrijven om hun producten real-time te configureren, gedetailleerde visualisaties te creƫren en deze content over meerdere kanalen te verspreiden, zonder de noodzaak voor fysieke prototypes of mock-ups.

ā€œDeze samenwerking met MetaChef vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in het bieden van een naadloze, efficiĆ«nte en interactieve productbeleving,ā€ aldus Arnout Schutte van ConnectingTheDots. MetaChef, bekend om zijn innovatieve 3D-producten en oplossingen, brengt een schat aan ervaring en technologie in deze samenwerking. ā€œOns doel is altijd geweest om productdata tot leven te brengen en onze klanten te helpen hun verhaal op een efficiĆ«ntere manier uit te leggen. Samen met ConnectingTheDots zetten we nu een grote stap richting de toekomst van productmanagement,ā€ voegt Robbert Oude Luttikhuis van MetaChef toe.

Deze samenwerking biedt bedrijven een unieke kans om voorop te lopen in de digitale transformatie, door gebruik te maken van de nieuwste technologieƫn in AI, 3D-modellering en interactieve klantbelevingen. Met dit platform zijn bedrijven uitgerust om de complexiteit van de huidige markt het hoofd te bieden en te excelleren in een steeds competitievere omgeving.

Voor meer informatie over deze samenwerking, nodigen ConnectingTheDots en MetaChef u uit contact op te nemen via info@metachef.nl en info@connectingthedots.nl.

Over ConnectingTheDots
ConnectingTheDots levert oplossingen rond Product Informatie Management (PIM) en E-commerce. Iedere dag tackelen we ingewikkelde Product Informatie Management en E-commerce uitdagingen door ze simpel te maken. Dat doen we met een groep van de allerbeste PIM-consultants van het land en samen met klanten als de Bijenkorf, Azerty en United Retail.
www.connectingthedots.nl