Raad van Advies voor MetaChef Education

MetaChef stelt voor haar business unit Education een adviesraad in. De raad wordt ingesteld vanaf 1 januari 2022 en bestaat uit een selecte groep experts uit het werkveld agri, food & techniek. 

Drs. Anneke Bergsma – Management Consultant Rijnconsult

Helma Hoving MBA – Studio Business Creation, innovatie, tech en Leven Lang Leren

Dr.Ir. Kees de Gooijer – Directeur TKI Agri & Food en Biobased Economy

Dr. Guido Camps – Researcher Wageningen University

MetaChef Education vindt het belangrijk dat jonge talenten, docenten & opleiders steeds weer opnieuw met innovatief en boeiend onderwijsmateriaal kunnen werken. Onderwijsmateriaal dat een bijdrage levert aan leven lang ontwikkelen en praktijkrijk leren. De inhoud van dit lesmateriaal is bovendien altijd & overal beschikbaar en tevens voor iedereen relevant & betaalbaar. MetaChef Education vindt het dan ook essentieel dat uitgangspunten getoetst worden door een Raad van Advies uit het werkveld. 

De afgelopen twee jaar is een grote collectie 3D (digitaal) onderwijsmateriaal ontwikkeld, speciaal gericht op voeding & techniek. Het 3D onderwijsmateriaal is van hoge, realistische kwaliteit en is gemakkelijk te integreren in de bestaande curricula. Dit betekent dat studenten sneller, op hun eigen moment en in grote groepen gebruik kan maken van 3D content. Dit unieke en hoogwaardige digitale beeldmateriaal kan op bepaalde momenten zelfs fysieke verse producten vervangen tijdens onderwijs en training.

“De onderwijsmaterialen geven ook nog eens een extra dimensie aan de samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven; dat bewijst dat we twee jaar geleden een goede keuze hebben gemaakt”, volgens Robbert Oude Luttikhuis, een van de oprichters van MetaChef. 

In de loop van 2022 komen een groot aantal modules van MetaChef Educatie beschikbaar voor circa 35.000 studenten uit het onderwijsveld agri & food in Nederland (jaarlijks starten er meer dan 200.000 nieuwe studenten met hun beroepsopleiding in het onderwijsveld agri, food & techniek). Naast Nederland biedt het aanbod van MetaChef Education ook veel kansen voor de internationale onderwijsmarkt.

Over MetaChef Education

MetaChef Education is een business unit van MetaChef, een snelgroeiende uitgever van 3D (digitale) leermiddelen voor agri & food. De toepassingen voor 3D onderwijsmateriaal is legio en te gebruiken op diverse devices o.a. tablets, desktop evenals voor AR en VR concepten. De producten worden als SaaS-dienst aangeboden in de voedingsmiddelenindustrie, onderwijs en retail. Met de oplossingen kunnen (online) retailers, foodmerken, foodfabrikanten en opleiders mee in de digitale transitie.