MetaChef logo

Digital Chef wijzigt naam in MetaChef

Per 1 januari 2022 jl. heeft Digital Chef haar naam gewijzigd in MetaChef BV. Hiermee wil het bedrijf nog duidelijker maken waar haar werk over gaat en wat ze kan betekenen voor haar klanten. 

De afgelopen twee jaar is een grote collectie 3D (digitale) content ontwikkeld en geleverd aan Nederlandse en buitenlandse afnemers in voeding, techniek en onderwijs. De content is van hoge, realistische kwaliteit en is gemakkelijk te integreren op verschillende devices en toe te passen binnen de nieuwste generatie web, mobile, VR en AR applicaties.

De ontwikkelingen gaan nóg sneller dan het bedrijf voor mogelijk hield, toen het eerdere Digital Chef in 2018 de eerste ideeën op het gebied van 3D digital food bedacht. MetaChef vindt het van essentieel belang dat de foodbranche actief meegroeit in deze evolutie van de digitale 3D-wereld, waarin alles virtueler en ruimtelijker wordt.

Over MetaChef

MetaChef is een internationale uitgever van interactief 3D beeldmateriaal voor gebruik op web, mobile en AR/VR devices. Met veel expertise in de wereld van food, agri & tech is ze de specialist voor de levensmiddelenindustrie, retail & foodservice en onderwijs. MetaChef bestaat uit een team van 3D artists, programmeurs, designers en foodspecialisten.