3D catalogus MetaChef

Van Drie lanceert snittenboek volledig in 3D

Van Drie zet met behulp van 3D een grote stap richting de toekomst

De Van Drie Group komt als eerste met een snittenboek volledig in 3D. Een snittenboek wordt vooral gebruikt om de juiste omschrijvingen en benamingen voor hetzelfde stuk vlees vast te leggen. Door de vleesdelen volledig om te zetten in 3D is het nu mogelijk om als gebruiker een stuk vlees volledig (van alle kanten) te bekijken. 

Korstiaan Mulderij (Managing Director Veal Promotion Foundation) vindt dat de gebruikers de juiste ondersteuning moeten krijgen. Het snittenboek bevat verschillende delen vlees met een naam en code. Vooral de code helpt te voorkomen dat er tijdens het contact met klanten miscommunicatie ontstaat over de specifieke stukken vlees.

Van Drie gaat een stap verder door het gehele snittenboek digitaal aan te bieden met de allernieuwste technologie. Het innovatieve snittenboek geeft een beter inzicht in het assortiment dat Van Drie produceert. Op deze manier blijven ze relevant voor klanten en voegen ze maximale waarde toe.

De 3D modellen die MetaChef heeft gemaakt voor Van Drie zijn beschikbaar op alle mogelijke platformen en te gebruiken voor Augmented en Virtual Reality.

Augmented Reality & Virtual Reality

Augmented Reality (AR) wordt ook wel letterlijk vertaald als toegevoegde realiteit. Er is sprake van AR als er een digitale toepassing in de werkelijkheid wordt ‘geprojecteerd’. Voor Van Drie betekent dit dat iedereen het volledige assortiment vlees digitaal kan bekijken en presenteren. Een waardevolle toepassing bij onder andere presentaties en salesgesprekken.

Augmented Reality onderscheidt zich op een belangrijk punt van Virtual Reality (VR). Bij VR wordt de gebruiker door middel van een bril in een virtuele ruimte gebracht en bij AR wordt juist digitale informatie aan de werkelijkheid toegevoegd!

Het snittenboek van Van Drie met de 3D modellen van MetaChef vind je hier!

Bron: VanDrie Group